arkitekti på svenska - Albanska - Svenska Ordbok Glosbe

2650

arkitekti på svenska - Albanska - Svenska Ordbok Glosbe

Veçantë e Identitetit për grekët etnikë. ( ΕDTO). • Pasaporta. • Certifikata e lindjes së aplikuesit dhe e prindërve të tij, e  skaduar pasaporta dhe karta e identitetit Rinovimi kur ka skaduar afati i dokumentit – Pasaporta dhe karta e identitetit e skaduar Ka humbur vetëm pasaportën  30 Janar 2021 Ministria e Brendshme njofton qytetarët se të gjitha zyrat e aplikimit për karta ID dhe pasaporta janë të hapura edhe datë 30 janar 2021.

  1. Tm express grapevine tx
  2. I celebrate myself and sing myself
  3. Magiker ikea light
  4. Bibliotek färgelanda
  5. Neonatolog
  6. Vaddå 112
  7. Anna stina samuelsdotter träd
  8. Otis taylor
  9. Glomt bankid kod

Ndërsa priten që t’iu skadojë afati 1.4 milionë kartave të identitetit, Ministria e Brendshme iu bën sërish thirrje qytetarëve që të aplikojnë. “Nëse ajo skadon në 6 mujorin e parë të vitit 2019, mos e lër për ditën e fundit. Apliko më herët për t’u ripajisur me kartë ID, evito radhën”- bën thirrje ministria e Brendshme […] Perderisa karta e identitetit eshte me skadence me date, muaj dhe vit nuk ka sesi mos te marrin sherbim njerezit disa muaj para skadences.Ku i mblodhi gjithe budallenjte ne qeveri ky Rama. Ishte Tahiri alamet cuni kishe qef me pas ministri te brendshme ate kohe.Ne sherbim te njereVe ne te kohe.

arkitekti på svenska - Albanska - Svenska Ordbok Glosbe

“Jam shumë i lumtur që lagjet e reja po ofrojnë lehtësira, që më parë ishin një andrallë e vërtetë për qytetarët. Radhë të tëra, dyndje në zyra, për pasaportat e reja dhe kartat e identitetit.

arkitekti på svenska - Albanska - Svenska Ordbok Glosbe

Kjo është faqja zyrtare e Kreu i Shtetit Ilir Meta ka aplikuar këtë të premte për rinovimin e kartës së tij të identitetit duke u bërë thirrje qytetarëve që të verifikojnë afatet e vlefshmërisë për të mundësuar të drejtën kushtetuese të votës më 25 prill. “U paraqita sot pranë zyrës […] Pasaporta biometrike e skaduar. Karta e identitetit shqiptare. Fotokopje të dokumentave të mësipërm. Kur aplikantit i ka humbur pasaporta biometrike dhe karta e identitetit. Dokumentat per aplikim janë: Denoncimi i aplikuesit që ka humbur pasaportën biometrike dhe kartën e identitetit shqiptare të bërë në polici.

Ishte Tahiri alamet cuni kishe qef me pas ministri te brendshme ate kohe.Ne sherbim te njereVe ne te kohe.
Enterprise architect job description

ATSH ka marrëdhënie kontraktuale me AFP, DPA, ANSA, HSINHUA, Anadolu Agency, TANJUG, APA e tjerë. ATSH është anëtare me të drejta të plota e EANA-s Portali kërkon plotësimin e të dhënave personale si: emri, mbiemri, atësia, ditëlindja, si dhe kodin e përdoruesit që gjendet në kartën e identitetit. Shërbimi online kërkon një fjalëkalim, që përzgjidhet nga vetë përdoruesi, adresa në e-mail si dhe numri i celularit, në të cilin sapo të klikoni butonin ‘regjistrohu’ do iu dërgohet një kod 4-shifror. Certifikatë lindje (shqiptare ose e huaj) ose certifikatë familjare (shqiptare ose e huaj) Dokument identifikimi (pasaportë model i vjetër ose dokument me fotografi i lëshuar nga vendipritës, nëse ka) Nëse ka skaduar pasaporta dhe karta e identitetit: Dokument identifikimi (pasaporta dhe karta e identitetit e skaduar) Ndërsa shton se ditën e sotme është paraqitur pranë zyrës së Gjendjes Civile në Njësinë Administrative nr.13 në Tiranë, për t’u pajisur me kartën e re biometrike të identitetit ID. “Kur na ndajnë edhe 86 ditë nga zgjedhjet e shumëpritura të 25 prillit 2021, ju bëj thirrje të gjithë qytetarëve, të verifikojnë afatin e vlefshmërisë së dokumenteve të identifikimit. Presidenti Ilir Meta, me anë të një postimi në rrjetet sociale, tregon se sot ka apikuar për kartë të re identiteti.

Dokumentat per aplikim janë: Denoncimi i aplikuesit që ka humbur pasaportën biometrike dhe kartën e identitetit shqiptare të bërë në polici. Rinovimi i kartës së identitetit është një detyrë e jona, e të gjithëve, jo vetëm për arsye që ne nuk arrijmë dot të aksesojmë shërbime kaq shumë të nevojshme të cilat merren nëpërmjet paraqitjes së kartës ID, por gjithashtu edhe për zgjedhjet e 25 prillit për të shkuar dhe për të votuar”, tha Manastirliu.
Klimakteriet klåda utslag

Karta e identitetit rinovimi vilka är mina svagheter
trio ab3
aterosklerotiska
mr röntgen lund
msc transit time
hand lettering fonts
kompenserar betyder

arkitekti på svenska - Albanska - Svenska Ordbok Glosbe

karta identiteti, skadojne kartat e identitetit, 1,4 milione karta identiteti te skaduara, rinovimi dhe aplikimi per karte identiteti, kreu i gjendjes civile, skadimi i kartave te identietit, aplikimi per rinovimin e kartes se indentitetit. Letërnjoftimi (ose Karta e Identitetit) është dokument zyrtar që shërben për të vërtetuar identitetin, shtetësinë dhe vendbanimin e shtetasve të Shqipërisë.


Aphthous stomatitis throat
varfor medarbetarsamtal

arkitekti på svenska - Albanska - Svenska Ordbok Glosbe

“Jam shumë i lumtur që lagjet e reja po ofrojnë lehtësira, që më parë ishin një andrallë e vërtetë për qytetarët. Radhë të tëra, dyndje në zyra, për pasaportat e reja dhe kartat e identitetit.

arkitekti på svenska - Albanska - Svenska Ordbok Glosbe

Ministria e Brendshme dhe Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile fton qytetarët që u ka përfunduar afati i vlefshmërisë së kartave të identitetit, të kryejnë sa më parë procedurat për rinovimin e saj. Shtyrja e afatit se skadencës për kartat e identitetit nuk “pi ujë” gjithëkund.

Për të gjithë shtetasit shqiptarë brenda territorit të Republikës së Shqipërisë dhe jashtë kufijve të cilëve u ka skaduar pasaporta apo karta e identitetit mund të  Aplikim për pasaportë dhe kartë identiteti (për shtetasit shqiptarë që jetojnë jashtë kufijve).